Shipping

Hoera! 🎉 Je hebt iets besteld bij PLAY. Maar wanneer en hoe krijg je jouw bestelling aan?

⏱ Wanneer?

Op het moment dat jij je bestelling plaatst, krijgen wij -net zoals jij- een mailtje aan van jouw bestelling. Aangezien PLAY voor ons een passie-project is, kunnen we dit momenteel nog niet full-time doen. Na onze full-time job, schieten we in actie om jouw T-shirt, sweater, ... zo snel mogelijk bij jou te krijgen.

We garanderen dat we binnen de 5 werkdagen jouw bestelling verzenden. Indien niet, brengen we jou hier persoonlijk van op de hoogte.

📦 Hoe?

Plaatste je een kleine bestelling, dan past je bestelling misschien gewoon in een zakje in je brievenbus. Ging je voor een hele nieuwe garderobe? Dan steken we alles netjes in een doos.

We werken samen met bpost om jouw bestelling tot bij jou te krijgen. Vanaf wij jouw adresetiket aanvragen via de website, krijg jij een mailtje met een trackingscode.

Plaatste je een bestelling vanuit Nederland? Dan versturen we je bestelling met DHL. Ook op deze manier krijg je een mailtje met daarin een trackingscode.

Vanaf dat moment is het wachten tot je favoriete postbode je bestelling tot bij jou aan de deur brengt of het aflevert bij een ophaalpunt bij jou in de buurt.

🍹 Wat kan je terwijl doen?

Genieten van het mooie leven, bijvoorbeeld. Niets boven een gezellige BBQ, een toertje fietsen, een verfrissende cocktail of balleke in de winkelhaak proberen te mikken.